Tallinna Vanalinnaseiklus

15.00

Seiklus, mis viib osalejad Tallinna imelisemate vaatamisväärsusteni. Soeta pilet ja saa osa nii seiklusest kui ekskursioonist Tallinna vanalinnas!

Tootekood: vanalinnaseiklus Kategooriad: ,

Kirjeldus

Kuidas seiklus käib?

Eesmärk on leida vastused Vanalinna huvitavaimate kohtadega seotud küsimustele. Küsimused avanevad kui oled liikunud õigesse kohta. Vastamiseks on vajalik ennekõike avastamishimu ning nutikus.

Vanalinnaseiklus on lõbus seiklus nutitelefonis, mis sobib hästi väliskülalistele vanalinnaga tutvumiseks või lõbusaks firmaürituseks. Kuid kindlasti on avastamist ka nendel, kes tunnevad vanalinna läbi ja lõhki, sest seal on ägedaid nurgataguseid, mida muidu ei oska avastada! Tegemist on seiklusega, mis viib Tallinna vanalinna silmapaistvaimate vaatamisväärsuste juurde. Mängus on liikumist, nuputamist, keskaegse vanalinna hõngu ja moodsat tehnikat!

Kuidas mängu alustada?

Peale mängu soetamist saate juhised, kuidas Androidi või iOS baasil rakenduse alla laadida ning mängu käivitada. Mängu käivitamisel ilmub su ekraanile vanalinnakaart, kus on märgitud asukohapunktid ja kuhu jõudes avanevad küsimused ja mõistatused. Mängul ei ole ajalist piirangut, seega saate vahepeal ka mängu pausile panna (näiteks seadme laadimiseks või kohvikus peatuse tegemiseks) ning hiljem jätkata.

Mängu on võimalik eraldi tellida ka vene, saksa ja norra keeles. Selleks kirjuta meile info@360fun.eu.

Head seiklemist!

©360 KRAADI mäng, Tallinna vanalinnaseiklus, on autorikaitse objekt.

Lisainfo

Mängu keel

Eesti keeles, Inglise keeles, Soome keeles, Vene keeles

Mängu kestvus

~2 tundi

Millal mängida

ükskõik – kasvõi öösel!

Mängijate arv

1-3 inimest=1 mängupilet